Také jste pracovali už pro nějakou firmu, kde něco vyrábíte? Třeba vyrábíte něco ze dřeva nebo z plastu anebo ze skla? Já jsem jednou byla na jedné takové prohlídce sklárny, kde právě vyráběly sklo a třeba nádherné skleničky nebo talíře a také skleněné tácy a skleněné podtácky. Musím říct, že je to opravdu pečlivá práce, opravdu se mi to hodně líbilo a já jsem si řekla, že kdybych si tohle mohla vyzkoušet, třeba by mě to bavilo a stala by se ze mě sklářka. Potom už jsem také šla do jednoho zaměstnání, kde vyráběli zrovna plastové přepravky na maso.

Skladujte maso pečlivě.

Řeknu vám, že právě výroba plastových přepravek na maso je opravdu velice důležitá, protože se jedná vlastně o potravinu a tady všichni víme, že když se jedná o potravinu, tak jsou na to opravdu složité a velice důležité postupy. Tady se nesmí nic ponechat náhodě, takže jsem si řekla, že by opravdu nebylo od věci, kdyby třeba všichni lidé dbali na to, že když vyrábějí něco, co je na potraviny, nebo pro potravinářský průmysl, že to všechno musí být opravdu dokonale udělané. Nesmějte se mi, ale je tohle pravda. Proto si myslím, že když někdo vyrábí plastové přepravky na maso, tak samozřejmě musí být z takového materiálu, který je zdravotně nezávadný, aby se nic nedostalo k masu, že by to maso znehodnotilo.

Maso chutná všem.

Také by nemělo mít žádné zářezy anebo záhyby, protože kdyby se tam třeba dostala šťáva z masa a neumyli by se to pořádně, tak by to potom mohlo hnít a byly by tam bakterie a různé viry. A tohle by se absolutně nikomu nelíbilo. Já sama bych byla naštvaná, kdyby mi někdo dal nějakou plastovou bednu na maso a byly by v ní nějaké záhyby nebo by byla nějak znečištěná. Nebo kdybych tam viděla nějakou plíseň. Proto je lepší, že když jsou tyto přepravky na maso z plastu, protože se velice lehce udržuje, stačí ho pořádně opláchnout horkou vodou přidat nějakou dezinfekci, která je zdravotně nezávadná a potom opět dát horkou vodu. Takhle alespoň jsme to dělali my na praxi, když jsem se učila na prodavačku.